Anlık Bildirim

Captain America 4 onaylandı: Başrolde Anthony Mackie!

Marvel'ın en önemli karakterlerinden birisi olan Captain America'nın yeni filmi resmi oalrak onaylandı. Filmin abşrolünde yani Kaptan Amerika olarak Anthony Mackie'yi izleyeceğiz.

Captain America 4 onaylandı Tam Boyutta Gör

Disney'in hayatımıza soktuğu Marvel Sinematik Evreni ile birlikte her yıl birçok Marvel filmi görmeye başladık. Bu filmler arasında da şüphesiz Kaptan Amerika karakterinin ayrı bir yeri var. Ancak bildiğiniz gibi bu karakter Endgame filminde başka bir yola gitmişti ve Kaptan Amerika unvanına ne olacağını merak etmiştik.

Kaptan Amerika 4 Geliyor

Disney+'ın The Falcon and the Winter Soldier dizisinde izlediğimiz gibi yeni Kaptan Amerika, Anthony Mackie'nin canlandırdığı Falcon, yani Sam Wilson karakteri olmuştu. Dizinin final bölümünün ardından da Kaptan Amerika 4'ün çalışmalarının başladığı açıklanmıştı. Şimdi ise resmi onayın verildiği açıklandı.

Yapılan son açıklamaya göre Captain America 4 filmi gerçek oluyor. Filmin başrolünde de, yani Kaptan Amerika rolünde de Anthony Mackie'yi izleyeceğiz. Anthony Mackie, dördüncü film için imzaları atmış. Ne yazık ki filme dair daha fazla ayrıntı şimdilik bilinmiyor. Ancak Sebastian Stan'in Bucky Barnes rolünü yine üstleneceği düşünülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14232 kez okundu.
20 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Captain America 4, captain america ve
2 etiket daha marvel Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim