Anlık Bildirim

Captain America 4'ten ilk görseller yayınlandı

Önümüzdeki yıl vizyona girecek olan Captain America 4'ten ilk görseller yayınlandı. Filmde yeni Kaptan Amerika olarak Anthony Mackie'nin canlandırdığı Sam Wilson karakterini izleyeceğiz.
Captain America 4'ten ilk görseller geldi Tam Boyutta Gör
Son dönemde ciddi bir krizin içine sürüklenen Marvel, bu krizle başa çıkmak için frene basmak zorunda kaldı. Neticede 2024, Marvel Sinematik Evreni (MCU) açısından bir tür nadas yılı oldu. Ancak MCU, 2025'te iddialı bir şekilde dönmeye hazırlanıyor. 2025'te vizyona girecek MCU filmlerinin başında ise Captain America 4 geliyor.

Anthony Mackie'nin hayat verdiği Sam Wilson karakterinin Kaptan Amerika kimliğini Steve Rogers'tan devralacağı Captain America 4 için meraklı bekleyiş sürerken, filmden ilk görseller yayınlandı. Marvel tarafından paylaşılan bu ilk görsellerde, Sam Wilson'ın Kaptan Amerika'sını, Harrison Ford tarafından canlandırılan Thaddeus’ Thunderbolt’ Ross ile birlikte görüyoruz.

Captain America 4, 14 Şubat 2025'te Vizyona Girecek

Captain America 4'ten ilk görseller geldi Tam Boyutta Gör
Dün sona eren CinemaCon etkinliğinde gösterilen Captain America 4 videosu, Amerikan Başkanı Thaddeus Ross'un, Avengers'ı yeniden bir araya getirmek isteyen bir karakter olarak karşımıza çıkacağını gösteriyor.

Tam adı Captain America: Brave New World olan yeni Captain America filmi, 14 Şubat 2025'te vizyona girecek. The Cloverfield Paradox ve Luce gibi filmlerle tanınan Julius Onah'ın yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Mackie ve Ford'a Liv Tyler, Tim Blake Nelson, Danny Ramirez ve Carl Lumbly eşlik ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (1 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü 1 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
26883 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
marvel, marvel sinematik evreni ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim