Anlık Bildirim

Witcher ve Cyberpunk geliştiricisi CDPR, yeni oyunlarında çalışması için bir stüdyo satın aldı

The Witcher serisi ve Cyberpunk 2077 gibi oyunlarla tanıdığımız son dönemin popüler geliştiricilerinden CD Projekt Red, yeni oyunları üzerinde çalışması için The Molasses Flood'u satın aldı.

CD Projekt The Molasses Flood'u satın aldı Tam Boyutta Gör

The Witcher 3 ve özellike son dönemde Cyberpunk 2077 oyunları ile tanıdığımız CD Projekt Red, yeni oyunları için yatırımlara devam ediyor.

CD Projekt, The Molasses Flood'u satın aldı

Geçtiğimiz günlerde CD Projekt Red tarafından yapılan resmi açıklamaya göre CD Projekt, The Molasses Flood'un yüzde 60'ını satın aldı. Önümüzdeki süreçte ise geriye kalan yüzde 40'ı almak için işlemler devam edecek. Stüdyonun tamamı satın alındığında bile The Molasses Flood, bağımsızlığını koruyacak.

The Molasses Flood daha öncesinde The Flame in the Flood ve Drake Hollow gibi oyunları geliştirmişti. Yapılan açıklamaya göre The Molasses Flood, CD Projekt mevcut IP'lerinden birinin yeni oyunu üzerinde çalışacak. Bu da akıllara elbette The Witcher ve Cyberpunk serisini getiriyor. Her iki IP'nin de yeni oyunu geleceği resmi olarak açıklanmıştı. Eğer bir Witcher oyunu gelirse Geralt'ın ana karakter olmadığı bir oyun olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim