Anlık Bildirim

CD Projekt Red satın alınmakla ilgilenmiyor

The Witch ve Cyberpunk 2077’nin arkasındaki CD Projekt Red, şirketin görevden ayrılan CEO'suna göre satın alınmakla "ilgilenmiyor". Hatta geliştiricinin yeni firmalar satın alacağı söyleniyor.
CD Projekt Red satın alınmakla ilgilenmiyor Tam Boyutta Gör
Cyberpunk ve The Witcher geliştiricisi CD Projekt Red, şirketin görevden ayrılan CEO'su Adam Kiciński’ye (1 Ocak'ta CEO'luk görevinden ayrıldı ve Baş Strateji Sorumlusu rolünü üstlendi) göre satın alınmakla ilgilenmiyor. Kiciński, bunların tamamen söylentiden ibaret olduğunu ve gerçekçi olmadığını aktardı.

CD Projekt Red kendi yolunda ilerleyecek

Yapılan açıklamalara göre CD Projekt Red, herhangi bir büyük kuruluşa dahil olmakla ilgilenmiyor. Bununla birlik firma birkaç yıl içinde daha da büyük ve güçlü bir organizasyon olmayı hedefliyor. Kiciński, CD Projekt Red’in iddialı planları olduğunu ve bağımsızlığa değer verdiklerini söylüyor.

CD Projekt Red satın alınmakla ilgilenmiyor Tam Boyutta Gör
Kiciński ayrıca şirketin 2024 yılında kendi satın almalarını yapma potansiyeli hakkında da konuştu. Aktarılanlara göre CD Projekt Red, şu anda bir satın alım planlamıyor olsa da firmanın stratejileriyle örtüşen ve süreçleri hızlandırabilecek fikirlere açık. Öte yandan sadece mali nedenlerden dolayı bir satın almayla ilgilenilmiyor. CD Projek'in Cyberpunk 2077 için çıkardığı son genişleme paketi Phantom Liberty ve 2.1 güncellemesi, 2020'deki sarsıntılı çıkıştan sonra oyun hakkındaki düşünceleri neredeyse tamamen pozitife çevirdi.

CD Projekt Red ise halihazırda tüm odağını yeni The Witcher oyununa çevirmiş durumda. Firma geçtiğimiz kasım ayında 330 geliştiricinin (CD Projekt’in büyük bir kısmı) Witcher oyunu için çalıştığını ve bu sayının 2024’ün ilk yarısında 400’e çıkacağını açıklamıştı. Firmanın yine önemli miktardaki geliştiricisi ise Cyberpunk'ın devam oyunu üzerinde görev alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim