Anlık Bildirim

Alternatif Facebook uygulaması Folio, bataryanızı koruyor

Orijinal Facebook uygulamasının aşırı enerji tüketiminden rahatsız oluyorsanız, Folio adındaki Facebook işlemcisi en yüksek enerji tasarrufu sağlamak için geliyor.

Android tarafındaki Facebook uygulamasının uzun süreden bu yana batarya tüketimi konusunda eleştirildiğini biliyoruz. Yapılan işlemlere göre bazen en çok enerji harcayan uygulama listesinin tepesine çıkıveren uygulama, zaman zaman can sıkıcı olabiliyor. Folio adındaki alternatif Facebook istemcisi, enerji tasarrufuna odaklanmış.

Android 5.0 ile gelen Material Design tasarım çizgilerini sonuna kadar muhafaza eden Folio, standart Facebook yazılım geliştirme aracını temel alıyor ve oldukça sade bir arayüze sahip. Platformun mesaj gönderme, paylaşım yapma gibi temel fonksiyonlarına odaklanan uygulama, bu sayede hızlı ve hafif olmayı başarıyor. 

Arka planda güncelleme sıklığını ayarlayabildiğiniz için uygulama uzun süre sessiz kalabiliyor. Sadece güncelleme esnasında uyanıyor ve bildirimleri gönderdikten sonra yeniden uykuya yatıyor. Bu sayede enerji tüketimini en aza indiriyor. Uygulamanın tek dezavantajı henüz tüm ülkelerde kullanıma sunulmamış olması. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim