Anlık Bildirim

Apple ve LG'nin katlanabilir iPhone üzerinde çalıştığı öne sürüldü

Kore kaynaklı yeni bir rapor, Apple'ın LG Display ile birlikte katlanabilir bir iPhone üzerinde çalışmaya başladığını iddia ediyor. Peki katlanabilir iPhone en erken ne zaman gelebilir?
Şu an piyasadaki hemen hemen tüm akıllı telefonlar sert, esnek olmayan diktörtgen şeklinde bir form faktörüne sahip. Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un katlanabilir ekrana sahip bir telefon çıkararak bunu değiştirmeyi düşündüğüne yönelik söylentiler var. Ancak görünen o ki bunu planlayan şirket sadece Samsung değil.
The Korea Investor tarafından yayınlanan yeni bir rapor, Apple'ın da katlanabilir ekrana sahip bir iPhone prototipi üzerinde çalışmaya başladığını iddia ediyor. Görünüşe bakılırsa teknolojik inovasyonlarını bir numaralı rakibinden gizli tutmak isteyen şirket bu konuda ekran tedarikçisi Samsung Display yerine LG ile bir ortaklık kurmuş durumda.
Raporda LG Innotek'in katı esnek baskılı devre kartları geliştirmek için bir ekip kurduğu belirtilirken, LG Display'in katlanabilir OLED ekran geliştirmeye yardımcı olacak bir görev gücü oluşturduğu ifade ediliyor. Ne yazık ki katlanabilir iPhone'un sahneye çıkmasına daha uzun bir süre var. Panel üretiminin 2020'de başlayacağını göz önüne alırsak yakın gelecekte böyle bir cihazla karşılaşma şansımız pek yok gibi görünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4665 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, ortaklık ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim