Anlık Bildirim

Galaxy S9'un Geekbench skoru ortaya çıktı

Samsung'un 25 Şubatta tanıtacağı yeni amiral gemisi Galaxy S9'un Geekbench sonuçları sızdırıldı. Skorlar bir hayli şaşırtıcı. Ayrıntılı bilgi için içeriğimizi okuyabilirsiniz.
Samsung, ABD pazarında piyasaya sürdüğü telefonlarda Qualcomm marka işlemcilere yer verirken global pazarda ise kendi çözümü olan Exynos işlemcileri tercih ediyor. Yol ayrımının yaşandığı bu noktada hangi kesimin kullanıcıları daha şanslı bilinmez ama Exynos işlemcilerin kullanıldığı Samsung Galaxy modellerinin çoğu zaman Qualcomm'lu işlemcilerden yüksek puanlar aldığını biliyoruz. Ortaya çıkan sonuçlar benzer tablonun Galaxy S9 ailesinde de yaşanacağını gösteriyor. 
Çin tabanlı leakster Ice Universe'in gün içerisinde Galaxy S9+'a ait olduğu düşünülen Geekbench skorlarını paylaştı. Model adının gizlendiği cihazın Galaxy S9+ olduğu tahmin ediliyor. Snapdragon 845 yonga setinin kullanıldığı telefonun, Geekbench testindeki tekli çekirdek skoru 2378 iken çoklu çekirdek skoru ise 8132 puanla teste elveda diyor. Rakipleriyle karşılaştırıldığı zaman sonuçların biraz düşük olduğu göze çarpıyor ancak, Exynos 9810 işlemcisinin kullanıldığı modelin çok daha yüksek sonuçlar alacağı iddia ediliyor. Test sonuçları cihazın 6 GB RAM'e sahip olacağını ve Android 8.0 Oreo sürümüyle geleceğini de ortaya koyuyor.
Ortaya çıkan sonuçlara göre, daha önceki modellerde yaşanan puan farkı Galaxy S9 serisinde de yaşanacak gibi gözüküyor. Sentetik testlerde yaşanan bu puan farkı Samsung'un Exynos türevlerine Galaxy S amiral gemilerinin Snapdragon işlemcilerinden daha iyi bir optimizasyon sağlamasından kaynaklanıyor ancak sentetik testlerdeki puan farkı son kullanıcı tarafından pek de hissedilen bir durum değil.
Yukarıdaki sonuçların gerçeği ne ölçütte yansıttığı bilinmez lakin 25 Şubat günü Samsung'un düzenleyeceği "UNPACKED" etkinliğinde tüm sır perdesi aralanacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim