Anlık Bildirim

Google Pixel 4'ün yeni görselleri çoklu kamera sistemine işaret ediyor

Google'ın önümüzdeki aylarda tanıtmaya hazırlandığı Pixel 4 ile ilgili detaylar netleşiyor. Amiral gemisi telefonun yeni görselleri çoklu kamera sistemi ile geleceğini ortaya koydu.
Arama devi Google'ın birkaç ay sonra piyasaya süreceği Pixel 4 serisi ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Şimdi de Pixel 4'e ait olduğu iddia edilen bazı görseller internete düştü. Render'lardaki en dikkat çeken detay ise cihazın arkasındaki çoklu kamera sistemi.
Sektör üçlü ve dörtlü arka kamera sistemine yönelirken Google, Pixel telefonunda tek kamera kullanmakta ısrar etti. Ancak şirket cihazın kamera özelliklerini yazılım desteği ile en üst seviyelere taşımayı başardı. Bununla birlikte çoklu kamera sistemlerinin yeteneklerinin artık göz ardı edilemeyecek bir seviyeye ulaştığını da kabul etmek gerekir.

Ekrandan parmak izi okuma özelliği sunabilir

Akıllı telefonun arka panelinde parmak izi tarayıcısı yok. Bu da Pixel 4'ün ekrana gömülü parmak izi sensörü veya yüz tanımaya dayalı gelişmiş bir biyometrik güvenlik sistemine sahip olacağını gösteriyor. Önümüzdeki günlerde amiral gemisi telefonla ile ilgili daha somut bilgiler ortaya çıktıkça, nasıl bir tasarıma sahip olacağı konusunda daha iyi bir fikir edinebileceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim