Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 10 daha kavisli bir tasarım ile gelecek

Ağustos'ta tanıtılması beklenen Galaxy Note 10'un tasarımı ile ilgili merak uyandıran detaylar ortaya çıktı. Amiral gemisi telefonun öncekilerden çok daha kavisli bir ekran ile geleceği söyleniyor.
Samsung Galaxy Note 10, önümüzdeki aylarda piyasaya sürülecek. Genel beklenti amiral gemisi telefonun 2018'de çıkan Note 9'dan çok farklı bir görünüşe sahip olmayacağı yönünde. Bu pek şaşırtıcı değil zira Güney Koreli şirket son birkaç yıldır tasarım dilini yenilemek yerine çoğunlukla süreci geliştirmeye odaklandı.
Ancak yaklaşan Note 10 tasarım açısından beklentilerin üzerinde bir yenilik sunabilir. Ice Universe isimli Twitter hesabının paylaştığı bilgiye göre Note 10'un ekranında bir önceki modele kıyasla daha belirgin bir kavis olacak. Yani telefonu bekleyenler için merak uyandıracak gelişmeler söz konusu.

"Çok süper bir kavisli tasarım geliyor"

Tweet'in devamında "Özellikle yılın ikinci yarısında çok süper bir kavisli tasarım göreceksiniz: Note 7'den daha agresif bir kavisli ekran gelecek ve birden fazla marka bu tasarımı kullanacak" şeklinde hayli iddialı ifadeler var. Galaxy Note 10'un 4.500 mAh pil, dörtlü kamera sistemi, tuşsuz tasarım ve 5G desteği ile piyasaya sürüleceği söyleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16463 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim