Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S6 Modelinin kalınlığı 6.9mm olabilir

Samsung Galaxy S6 Modelinin kalınlığı 6.9mm olabilir
Samsung'un yeni amiral modelini tanıtmasına günler kala sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Öyle ki sızıntılarla neredeyse cihazın bilinmeyen yönü kalmamış gibi gözüküyor. Daha önce başka kılıf üreticileri cihazla ilgili bir çok sızıntı yapmıtı. Son olarak bu bağlantıda cihazın tasarımını ortaya koyan sızıntıyı sizlerle paylaşmıştık. Daha sonra şirketin ana vatanı Güney Kore'den gelen sızıntı haberleri ile cihazın 2600mAh batarya barındıracağını, ancak düşük güç tüketen işlemci ile bunun önüne geçileceğini ve cihazın incelik konusuna yoğunlaşacağını bu bağlantıda yine sizlere aktarmıştık.

Bugün ise benzer bir şekilde yine bir telefon kılıfı üreticisinin görüntüleri sızdırıldı, görüntülerin dikkat çektiği nokta ise telefonun inceliği olarak gözüküyor. Sızdırılan görüntülerde cihazın 6.9mm kalınlığa sahip olduğu görülmüş ancak kamera sensörü çıkıntı yaratıyor gibi gözüküyor, bu kalınlığın kamera sensöründeki çıkıntıyı içerip içermediği henüz belli değil. Ancak cihazın kılıf takılmış halinin 9.5mm'ye ulaştığı da görülüyor.

Yapılan sızıntılardan çıkan bilgileri derlediğimizde 143.3 x 70.8 x 6.9mm boyutlarında metal ve su, toz geçirmeyen IP67 sertifikasına sahip metal kasa ve büyük bir kamera sensörü elde edilenler, teknik özellik kısmında ise Snapdragon 810 ile ayrı düşen Samsung'un Exynos 7 serisi yongaseti kullanacağı kesin gibi, bunun dışında beklenen teknik özellikler ise 5.1 inç ekranda 2K çözünürlük, 3 GB RAM ve 2600mAh batarya olarak sıralanıyor.

Sızıntılar doğru çıkarsa kalınlık konusunda iPhone ile eşit değere sahip olacak cihaz 10 gün sonra Mobil Dünya Kongresinde tanıtılacak.
 
Samsung Galaxy S6 Modelinin kalınlığı 6.9mm olabilir
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6823 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
çıkış tarihi, özellikler ve
2 etiket daha Samsung galaxy s6
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim