Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S7'nin ilk canlı görüntüleri ortaya çıktı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un 21 Şubat’ta tanıtacağı yeni amiral gemisi Galaxy S7'nin ilk canlı görüntüsü ortaya çıktı. Sızdırılan görüntü cihazın ön ve arka kısmını gösteriyor.
Geçtiğimiz aylarda Samsung Galaxy S7 ile ilgili sayısız sızıntı paylaşılmıştı ancak sızdırılan yeni görüntü, Samsung'un yeni amiral gemisinin ilk gerçek fotoğrafını ortaya çıkarmış oldu. Görüntü bize bilmediğimiz herhangi yeni bir detay sunmazken, cihazın canlı görüntüsünü görebilmek adına güzel sayılabilir.

Fotoğrafta bakıldığında cihazın arka kısmının kenarlara doğru kavisli bir tasarıma sahip olduğu görülüyor. Kamera birimi daha gömülü duruyor ancak tam olarak aynı hizada değil. Sızıntının yayınlandığı kaynağa göre S7 Exynos versiyonu, CPU ve GPU olarak yüzde 15 daha iyi performans sunarken, Exynos ve Snapdragon varyantlarının her ikisi de yüksek kaliteli ses çözümü DAC ile gelecek.
Samsung Galaxy S7'nin ilk canlı görüntüleri ortaya çıktı
 
Su geçirmez olarak tasarlanmış Galaxy S7'nin magnezyum metal çerçeveye sahip olduğu ifade ediliyor. Cihazdaki 12 MP kameranın Britecell sensör ve f/1.7 diyafram açıklığıyla geldiği bildirilirken, gece çekim yeteneğine özellikle vurgu yapılıyor. Aynı kaynak pil ömrünün geçen yılki Note serisi ile eşit performansa sahip olduğunu söylerken, cihazın 30 dakika içerisinde 0'dan yüzde 80 şarj seviyesine ulaşabildiği belirtiliyor.

Daha önce de bunun gibi Vietnam kaynaklı sızıntılar açığa çıkmıştı. Bu nedenle görüntüdeki cihaz bir prototip olsa bile büyük ihtimalle gerçek bir Galaxy S7'ye bakıyoruz. Ancak bu durum söylentinin şu aşamada sadece bir "iddia" olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Resmi lansman tarihi olan 21 Şubat'ta fotoğrafın gerçeği yansıtıp yansıtmadığını hep beraber göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12052 kez okundu.
33 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim