Anlık Bildirim

Xiaomi başkanı, Mi Max 3'ü tüm yönleriyle paylaştı! İşte Mi Max 3 özellikleri ve fiyatı

Xiaomi Mi Max 3'ün merak edilecek yanı kalmadı. Daha önce Mi Max 3'ün görsellerini paylaşan Xiaomi başkanı Lin Bin, bu sefer de telefonun özelliklerini ve fiyatını paylaştı. İşte karşınızda Mi Max 3:
Devasa bataryası ile öne çıkan Xiaomi Mi Max ailesinin üçüncü ferdi Mi Max 3 yarın tanıtılacak, ancak Xiaomi başkanı Lin Bin erken davranarak Mi Max 3'ün teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı. Daha önce Mi Max 3'ün resmi basın görsellerini paylaşan Bin, yarın düzenlenecek olan lansmanın tüm büyüsünü bozdu. 

Mi Max 3 özellikleri

Adına yakışır ekran ve pil boyutuyla gelen Mi Max 3'te 6.9 inç boyutunda 18: 9 ekran/görüntü oranına sahip Full HD + çözünürlüklü IPS LCD ekran bulunuyor. 14nm üretim sürecinden geçen 8 çekirdekli Snapdragon 636 ile donatılan Mi Max 3, gücünü Qualcomm Quick Charge 3.0 destekli 5500 mAh kapasiteli bataryadan alıyor. Öte yandan Mi Max 3'ün Snapdragon 710'lu bir modelinin daha olacağı söylense de bu konuda net bir bilgi bulunmuyor. 
12+5 MP çözünürlüğünde çift kamera kurulumuna ev sahipliği yapan Mi Max 3'ün ön kamerasında ise 8 MP çözünürlüklü bir sensör kullanılıyor. Kamerası yapay zeka algoritmalarıyla donatılan Mi Max 3'ün ön kamerası için yüz tanıma özelliği de unutulmamış.
Her ne kadar Xiaomi başkanı bahsetmese de Mi Max 3'ün 4/6 GB RAM ve 64/128 GB depolama alanına sahip olacağı biliniyor. Son olarak Mi Max 3'ün kutudan MIUI 9.6 kullanıcı arabirimi giydirilmiş Android 8.1 Oreo işletim sistemiyle çıkacağını söyleyelim

Mi Max 3 fiyatı ne kadar olacak?

Xiaomi Mi Max 3 özellikleri ve fiyatı
 
Mi Max 3'ün fiyatıyla da ilgili paylaşımda bulunmayı ihmal etmeyen Lin Bin, Mi Max 3'ün 1999 Yuan'ı geçmeyeceğini ifade etti. Eğer telefonun 1999 Yuan ile geleceğini varsayarsak kuru dolara çevirdiğimizde karşımıza 300 $ gibi bir meblağ çıkıyor.
Mi Max 3, yarın tanıtılır tanıtılmaz tüm detaylarıyla DonanımHaber farkıyla ekranlarınızda olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7610 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, mi max 3 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim