Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Mix 2 resmi görseller ve sızıntılar

Haftaya çok önemli iki lansman bizi bekliyor. Bir tanesi iPhone 8 lansmanı iken diğeri ise Xiaomi’nin neredeyse çerçevesiz akıllı telefonu Mi Mix 2 için yapılacak.

Apple’ın iPhone 8 lansmanından bir gün önce çok ses getirecek bir amiral gemisi sahneye çıkacak. Xiaomi’nin yenilikçi akıllı telefon Mi Mix 2, çerçevesiz ekran konseptine yeni bir tanım getirmeye hazırlanıyor. Model ile ilgili görseller de artmaya başladı.

Karışık görseller

Son görseller hem firmanın resmi sosyal medya hesabından hem de farklı kaynakların sızıntılarından derlendi. Firmanın patronu Lei Jun cihazın kutu görselini paylaşarak tasarım tarafında ne kadar özenli çalıştıklarını anlatmaya çalıştı. Sızıntılar ise artık ön panelin tasarımını net olarak ortaya koyuyor.

Ünlü tasarımcı Philippe Starck’ın dokunuşlara devam ettiği Xiaomi Mi Mix 2 önceki nesile göre çerçevelerinden biraz daha kurtuluyor ve ekran-kasa oranını yüzde 94 civarına çıkarıyor. Alt çerçeveyi de kaldıran Xiaomi Mi Mix 2 çok daha etkileyici bir tasarım arz ediyor.

 

Xiaomi Mi Mix 2 resmi görseller ve sızıntılar

Telefonun üç kenarı çok ince. Alt kısımda da çok ince bir ekran çerçevesi yer alıyor. Bazı donanımları illa ki öne koymak zorunda olan firma, bu bakımdan altta çok ince bir kısım bırakmış. Bu kısımda bir ön kamera ve sensörler yer alıyor.

Xiaomi ahize veya yakınlık sensörü gibi bileşenleri kaldırarak yerine yenilikçi özellikler getirmiş. Örneğin ahize yerine sesi bir alıcı ihtiyacı olmadan iletebilen kantilever piezoelektrik seramik akustik teknolojisi kullanılıyor. Yine yakınlık sensörü olarak ultrasonik mesafe teknolojisi kullanılıyor ve daha küçük boyutlarda. Bu sayede ön kısımdaki bileşen sayısı da azalmış oluyor.

Telefonun tahmin edilen diğer özellikleri 6.4 inçlik 2960x1440 piksel çözünürlükte AMOLED ekran, daha hızlı Snapdragon 836 yonga seti, 6GB RAM, 128GB/256GB depolama kapasitesi, 4400mAh kapasiteli batarya, 21MP çözünürlüğünde arka kamera, Quick Charge 4 teknolojisi şeklinde sırlanıyor. 11 Eylül itibariyle sahneye çıkacak olan Xiaomi Mi Mix 2 akabinde de piyasaya sürülecek.

 

Xiaomi Mi Mix 2 resmi görseller ve sızıntılar

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8503 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, xiaomi mi mix ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim