Anlık Bildirim

Yeni Nexus 5 testlerde ortaya çıktı

Bu yıl itibariyle bir yıllık bir aradan sonra LG'nin yeniden Nexus programına geri döneceğine dair güçlü iddialar mevcut ve bu iddiaları destekler nitelikte benchmark skorları da gelmeye başladı. 

AnTuTu skorlarına göre Nexus 5 2015 akıllı telefonu 85530 seviyesine çıkıyor. Bu rakam ile 68157 seviyesindeki Galaxy S6 modelini geride bırakıyor ve liderlik koltuğuna oturuyor. iPhone 6 serisi de bu benchmark testlerinde 50000 civarında bir puan almıştı. 

Nexus 5 2015 skorlar doğruysa mobil dünyanın yeni performans canavarı olmaya aday. Peki bu cihaza güç veren hangi yongaseti? İddialar cihazın 64-bitlik özelleştirilmiş Snapdragon 820 yongaseti ile geleceğini gösteriyor. 

3GHz saat hızında çalışan 4 adet Kyro çekirdeğine sahip olan Snapdragon 820 yongaseti ilk benchmark testlerine göre yer yer Exynos 7420 yongasetini geride bırakıyordu. Ancak ilk kez bu kadar büyük bir fark oluşmuş durumda. 

Yeni Nexus'lar için lansman zamanı yaklaştığı için teste giren cihazların artık son aşama prototipleri olması muhtemel. Bu da benchmark testlerine doğrudan yansıyor. Nexus 5 2015 modelinin 5.2 inçlik bir ekran ve 2700mAh gücünde bir batarya ile geleceği belirtiliyor. Bunun haricinde bir de Huawei imzası taşıyan Nexus akıllı telefonu olacak. Cihazların Ekim sonu Kasım başı gibi tanıtılması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7498 kez okundu.
29 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nexus
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim