Anlık Bildirim

Surface Duo'nun yeni sızıntıları birçok özelliği gözler önüne seriyor

Ekim ayında resmiyet kazanan Microsoft'un Surface Duo adındaki cihazının özellikleri sızdırıldı. Sızan bilgilere göre Surface Duo 3460 mAh batarya kapasitesine sahip olacak.

Surface Duo'nun yeni sızıntıları birçok özelliği gözler önüne seriyor Tam Boyutta Gör

Microsoft, iki tarafta aralarında 360 derecelik menteşe bulunan iki eşit ekranı sahip Surface Duo'yu dahili olarak test etmekle meşgul. Surface Duo açıldığında 4.8mm ve kapandığında 9.6mm kalınlığında olacak. Bu senenin ikinci yarısında satışa sunulması beklenen cihazın birçok özelliği sızdırıldı. Kamera ve batarya özellikleri dikkat çeken detaylar arasında.

Microsoft Surface Duo Özellikler

Sızan haberlere göre Surface Duo, 1800 × 1350 piksel çözünürlüklü (401ppi) iki adet 5,6 inç AMOLED ekrana sahip. Cihaz, Android 10'u Microsoft'un uygulamalarıyla çalıştıracak.

Microsoft Surface Duo'nun Snapdragon 855 yonga seti tarafından desteklendiği bildiriliyor. Cihaz, 6GB RAM ve 64GB/256GB dahili depolamaya sahip olacak. Surface Duo'da microSD kart yuvası yok, bu dacihazdaki depolama alanını genişletemeyeceğiniz anlamına geliyor. Telefonun 11MP olan bir kamerası var.

Görünüşe göre, cihazın kamera kalitesi yüksek özelliklere sahip olmayacak ancak Microsoft mevcut kameranın birçok kullanıcıyı tatmin edeceğini düşünüyor. Cihazın 5G bağlantısı yok. Ayrıca bir nanoSIM kart yuvası ve bir USB Type-C bağlantı noktası var. 3460mAh kapasitesindeki batarya Microsoft Surface Duo'ya güç sağlıyor olacak. Cihazda parmak izi okuyucu bulunacak.

Surface Duo'da NFC ve kablosuz şarj desteği olmayacak. Surface Duo ayrıca Android 10 ile başlayacak ve lansmandan hemen sonra Android 11 için planlı bir güncelleme alacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim