Anlık Bildirim

DxOMark Galaxy A54’ün kamera performansını paylaştı

Samsung, bir süre önce Galaxy A serisini Galaxy A54 5G modeliyle birlikte güçlendirmişti. Şimdi ise DxOMark, telefonun kamera yeteneklerini inceledi ve test sonucunu paylaştı.
galaxy a54 Tam Boyutta Gör
Samsung, geçtiğimiz hafta Galaxy A54 5G modelini resmen tanıtmış ve amiral gemisi kalitesinde kameralar ile telefonu piyasaya sürdüğünü iddia etmişti. Galaxy A54'ün kamerasının öne çıkan özelliği 'Nightography' olurken DxOMark, cihazın kamera testini paylaştı.

Galaxy A54'ün kamera performansı üzdü

Galaxy A54’ün kamera performansı belli oldu Tam Boyutta Gör
Sonuç olarak eğer Galaxy A54’ün kamerası ne kadar iyi diye düşünüyorsanız veya merak ediyorsanız paylaşılan test sonucu çok da memnun edici değil. DxOMark’a göre Galaxy A54, genel ortalamada 84. sırada yer alıyor. Öte yandan kendi segmentindeki modeller ile (400 – 600 dolar) kıyaslandığında ise Galaxy A54, 9. sırada kendisine yer buluyor.

DxOMark, standart haline getirdiği test metodolojisiyle telefonları fotoğraf, zoom ve video alanında test ediyor. Dolayısıyla sonuçlar hayal kırıklığı yaratsa da tamamıyla objektif olduğunu söylemek zor. Zira Galaxy S23 Ultra, DxOMark’a göre listenin 11. sırasında. İncelemeler ve kullanıcı geri bildirimleri ise telefonun kamerasının çok daha iyi olduğunu söylüyor.

Galaxy A54’ün kamera performansı belli oldu Tam Boyutta Gör
Öte yandan DxOMark’a göre Galaxy A54, pozlama ve beyaz dengesi konusunda zayıf. Benzer şekilde makro fotoğraflarda ve hareketleri nesneleri içeren sahneler de odak sorunu yaşıyor. Düşük ışıkta ise otomatik odaklama şartlarında gecikmelerin olduğu belirtiliyor. Pozitif taraflarda ise telefonun manzara çekimlerindeki performansı ve geniş dinamik aralık performansı ön plana çıkıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim