Anlık Bildirim

iFixit'in sıradaki konuğu Samsung Galaxy S6 Edge oldu

iFixit'in sıradaki konuğu Samsung Galaxy S6 Edge oldu
 
Güncel elektronik ürünlerin içini açarak tamir edilebilirlik durumları hakkında ayrıntılı bilgiler vere iFixit, bu sefer ön incelemesine burada yer verdiğimiz Samsung'un kavisli ekrana sahip Galaxy S6 Edge modelini masaya yatırdı.
Kısa süre önce metal gövdeli HTC One M9'un içini açan iFixit, Samsung Galaxy S6 Edge'yi de es geçmedi ve akıllı telefonu 19 adımda açarak 10 üzerinden 3 puan verdi. Bu puanıyla tamirinin zor olduğu akıllı telefonlar arasına yerleşen Samsung Galaxy S6 Edge, olumsuz olarak ön ve arkada cam kullanılması nedeniyle kırılma katsayısının yüksek olması, arka camda yüksek oranda yapıştıcı malzeme kullanılması nedeniyle açılmasının zor olması, bataryanın arka cam üzerine yapıştırılması ve ana çerçeve ile anakart altına konumlandırılması nedeniyle değiştirilmesinin zor olması ve ekrana zarar vermeden ön camın çıkartılamıyor olması gibi yorumlar aldı.
Olumlu olaraksa birçok parçanın modüler olmasından dolayı rahat değiştirilebiliyor olması ve Galaxy S5'in tasarımı üzerinde gidilen geliştirmelerle artık ekran birimini çıkartmak için anakartın çıkartılmasına gerek kalmaması gösterildi. iFixit tarafından Samsung Galaxy S6 Edge için hazırlanan sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.
iFixit'in sıradaki konuğu Samsung Galaxy S6 Edge oldu
 

Samsung Galaxy S6 Edge Teardown

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7257 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s6 edge ve
2 etiket daha içini açma ifixit
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim