Anlık Bildirim

ChatGPT sohbet robotu Time dergisine kapak oldu

Time dergisinin 27 Şubat - 6 Mart 2023 haftasına ait son sayısının kapağında ChatGPT yer alacak. Dönemin en önemli gelişmelerini kapağına taşıyan dergi yapay zekalı sohbet robotunu es geçmedi.
ChatGPT sohbet robotu Time dergisine kapak oldu Tam Boyutta Gör
ChatGPT fırtınası tüm dünyayı kaspıp kavururken Time dergisi de buna kayıtsız kalamadı. Dünyaca ünlü haber dergisi 27 Şubat - 6 Mart 2023 tarihli sayısının kapağında, OpenAI'nin yapay zeka tabanlı sohbet robotuyla yapılan bir diyaloğa yer verdi.

Yapay zeka ile sohbet eden Time editörleri sohbet robotuna yapay zeka patlamasını ve yükselişini özetleyen, ayrıca bu trendin bir parçası olmaya çalışan teknoloji şirketlerini ele alan kapsamlı bir makalede kullandıkları başlık hakkındaki fikirlerini sordu.

ChatGPT sohbet robotu Time dergisine kapak oldu Tam Boyutta Gör

Time'ın makalesini değerlendirdi

Kapakta yer alan ekran görüntüsüne bakılırsa ChatGPT söz konusu başlığı "düşündürücü" ve "dikkat çekici" olarak değerlendiriyor. Aynı zamanda ilgili makalenin yapay zekanın potansiyel riskleri hakkında kamu bilincini artırmaya yardımcı olabileceğini de ekliyor.

Time dergisi 1923 yılında yayın hayatına başladı. İlk kurulduğu günden bu yana güncel olaylar, siyaset, iş dünyası, sağlık, bilim ve eğlence konularında bilgilendirici içeriklere yer veriyor. Time dergisi bugüne kadar hep kapaklarıyla adından söz ettirmiştir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim