Anlık Bildirim

Nolan'ın yeni filmi için Apple, Sony ve Universal istekli: Nolan, filmin 100 gün vizyonda kalmasını istiyor

Filmleri ile kalitesini kanıtlamış olan Christopher Nolan'ın İkinci Dünya Savaşı temalı yeni filmi için Apple, Sony ve Universal istekli. Nolan filmin 100 gün boyunca vizyonda kalmasını istiyor.

Christopher Nolan'ın yeni filminin detayları belli olmaya başladı Tam Boyutta Gör

Sinema dünyasının son dönemde ne popüler yönetmenlerinden biri olan Chistopher Nolan'ın yeni filmi için detaylar gelmeye başladı. Stüdyolarla anlaşma konusunda konuşmalarda bulunan Nolan'ın bazı sözleşme detayları belli oldu.

Apple, Sony ve Universal İstekli

Uzun yıllardır Warner Bros ile çalışan Chistopher Nolan, geçtiğimiz aylarda Warner Bros'un HBO Max kararının ardından şirkete rest çekmişti. Şimdi ise Nolan'ın yeni filmi için bazı şirketler devreye girmiş durumda. Haberlere göre Apple, Sony ve Universal; Nolan'ın yeni filmi için istekli. Ancak Universal en yakın duran isim şu an için.

Bazı sözleşme detayları da ortaya çıktı. Detaylara göre filmin yapımına 2022'nin ilk çeyreğinde başlanacak ve 2023'ün sonu veya 2024'te vizyona girecek. Filmin 100 milyon dolar çekimi için 100 milyon dolar da reklam için bütçesi olacak. Tüm kontrol Nolan'a verilecek. Stüdyonun başka herhangi bir filmi Nolan'ın filminden 3 hafta önce ve sonra vizyona giremez. Film, 90 - 120 gün arası vizyonda kalacak.

Nolan yeni filmde bizleri yine İkinci Dünya Savaşı'na götürecek. Hatta spesifik olarak atom bombasının babası olarak bilinen J. Robert Oppenheimer hakkında bir biyografi filmi olacak. Başrolde Cillian Murphy düşünülüyor.

Kaynakça https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/christopher-nolan-pitch-to-studios-including-apple-seeking-his-next-film-1235014132/#recipient_hashed=4099e28fd37d67ae86c8ecfc73a6b7b652abdcdb75a184f8cf1f8015afde10e9 https://variety.com/2021/film/news/christopher-nolan-universal-deal-1235064461/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim