Anlık Bildirim

Chrome yavaş yüklenen web siteleri için uyarı gösterecek

Google'ın geliştirdiği popüler internet tarayıcısı Chrome, yakında yavaş yüklenen web siteleri için bir uyarı göstererek kullanıcıları ve web tasarımcılarını bilgilendirecek.

Chrome yavaş yüklenen web siteleri için uyarı gösterecek Tam Boyutta Gör

Bir web sitesi tasarlarken göz önünde bulundurulması gereken birçok şey var. Her zaman iyi bir tasarım ve içeriğe sahip olmak yetmiyor. Aynı zamanda sitenizin hızlı yüklenmesi de önemli faktörlerden biri. Zira yavaş yüklenen bir siteyi ziyaretçiler kolayca terkedebilirler.

Uyarı görüntülenecek

Google, Chrome tarayıcısına ekleyeceği yeni bir özellikle hem web tasarımcılarını hem de kullanıcıları yavaş yüklenen web siteleri konusunda uyaracak. Ekran görüntüsünde de görebileceğiniz üzere, yüklenmesi normalden uzun süren web sayfaları için uyarı görüntülenecek ve kullanıcılar bilgilendirilecek.

Chrome yavaş yüklenen web siteleri için uyarı gösterecek Tam Boyutta Gör

Google, Chrome'a eklenecek olan bu özelliğikle birlikte web sitelerinin yavaş yüklenme nedenini de belirlemiş olacak. Zira kullanıcının bağlı olduğu ağ veya internet bağlantısının yavaşlığı da böyle bir duruma sebebiyet verebilir. Google bu noktada, yeni özelliği geliştirerek sorunun kullanıcı tarafında mı, yoksa web sitesi tarafında mı olduğu konusunda çalışmalar da yapabileceğini belirtiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim