Anlık Bildirim

Chuwi nokta çentikli ilk dizüstü modelini duyurdu

Chuwi MiniBook X dizüstü modeli nokta çentikli bir ekran ile dikkat çekiyor. Ayrıca katlanabilir yapısıyla bir tablet olarak da kullanılabiliyor. Chuwi MiniBook X özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Chuwi MiniBook X özellikleri Tam Boyutta Gör

Çin’in uygun fiyatlı taşınabilir bilgisayar dendiğinde akla gelen firmalarından Chuwi yavaş yavaş çıtayı yükseltmeye başladı. Chuwi MiniBook X modeli ilk nokta çentikli dizüstü bilgisayar olmasıyla dikkat çekiyor. 

Chuwi MiniBook X özellikleri ve fiyatı

Chuwi MiniBook X dizüstü modeli 10.8 inçlik ekranında nokta çentik barındırıyor ve 3 kenarı oldukça ince çerçevelere sahip. Bu sayede ekran-kasa oranı yüzde 90 seviyelerinde. Ekran arkaya doğru dönerek bir tablet haline gelebiliyor. 

Firmanın önceki modellerinden de alıştığımız üzere verimliliğe oynayan bir işlemci, 4 çekirdekli on birinci nesil Celeron N5100 tercih edilmiş. Bu bakımdan gündelik işlerde kullanabileceğiniz ve belki çevrim içi oyunlar oynayabileceğiniz bir cihaz olmuş.

12GB LPDDR4X bellek ve 512GB SSD ile akıcı bir tecrübe sunan cihaz 45W USB PD 2.0 hızlı şarj desteğine de sahip. Chuwi MiniBook X dizüstü modeli için 599$ fiyat etiketi belirlenmiş. Satışlar şimdilik sadece Chuwi’nin web sitesinde yapılıyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim