Anlık Bildirim

ADATA XPG markası 3 yeni dizüstü modeli ile geliyor

ADATA XPG oyuncu markası CES 2022 fuarına 3 yeni Zenia dizüstü bilgisayar modeli ile geliyor. XPG XENIA 15 KC oyuncu dizüstü modeli kaslı donanım ve en iyi XPG bileşenleri barındırıyor.

XPG XENIA 15 KC Tam Boyutta Gör

Dizüstü bilgisayar pazarına adım attıktan sonra Xenia markasıyla iddialı olmaya çalışan ADATA XPG oyuncu markası CES 2022 fuarına 3 yeni dizüstü modeli ile geliyor. Bunlardan ikisi profesyoneller diğeri de oyuncular için. 

XPG XENIA 15 KC neler sunuyor?

XPG XENIA 15 KC oyuncu dizüstü bilgisayarı Intel ve ADATA ortaklığında geliştirilmiş. 15.6 inçlik ekrana sahip olan bilgisayarda Intel Core i7 11800H işlemci ve GeForce RTX 3070 ekran kartı yer alıyor. 1TB XPG GAMMIX S70 PCIe 4.0 SSD ve 32GB DDR4 3200MHz XPG bellek ile sistem destekleniyor. Verimlilik için sıvı metal destekli bir soğutma sistemi kullanılmış.

15.6 inçlik XPG XENIA Xe Lifestyle dizüstü modeli artık unuttuğumuz Ultrabook terimini kullanıyor. Intel EVO programına dahil olan dizüstü hem oldukça ince hem de çok hızlı açılıyor. XPG XENIA 14 Lifestyle ise sadece 970g ağırlığında ve boyutuna göre en hafif dizüstü ünvânını alıyor. Bu 3 dizüstü modelinin detayları fuarda belli olacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim