Anlık Bildirim

Çiftlik Bank hikayesi dizi oluyor; ilk detaylar belli oldu

Son yılların Türkiye'deki en büyük dolandırıcılık olaylarından biri olan Çiftlik Bank hikayesi diziye dönüştürülüyor. Diziden ilk detaylar belli oldu.

Çiftlik Bank hikayesi dizi oluyor; ilk detaylar belli oldu Tam Boyutta Gör

2016 yılında kurulan ve 2018 yılında açığa çıkan Çiftlik Bank olayı son yılların kesinlikle en büyük dolandırıcılık hikayelerinden birisi. Birçok insanı dolandıran ve yaklaşık 500 milyon dolar ile kaçtığı iddia edilen Mehmet Kaplan'ın hikayesi dizi olacak.

Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen isimli yerli video akış platformunun duyurulması ile birlikte aslında bu yeni proje de duyurulmuştu ancak şimdi ilk detaylar gelmeye başladı. Exxen'de yayınlanacak olan dizinin isminin ise "Tosun" olacağı açıklandı.

Dizinin isminin tek bir isimden oluşması sebebiyle sizlerin de tahmin edebileceği gibi dizinin yapımcılığını Dijital Sanatlar üstlenecek. Yani Ayla ve Müslüm gibi filmlerin yapım şirketinden gelecek Tosun dizisi de.

Dizinin yönetmenliğini Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminin yöneten Özer Feyzioğlu üstlenecek. Şu anda dizi için oyuncu seçimi yapılıyor ve Tosun dizisinin 6 bölümlük bir mini dizi olması planlanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11076 kez okundu.
28 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
çiftlik bank, çiftlik bank dizi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim