Anlık Bildirim

Çinli şirket AGM, "tuğla" ebatlarındaki akıllı telefonunu duyurdu

Sağlam telefon üretiminde uzmanlaşmış Çinli şirket AGM, yeni bir cihaz duyurdu. Akıllı telefon, neredeyse 40 yıl önce piyasaya sürülen Motorola DynaTAC'a benziyor.

Çinli şirket AGM, 'tuğla' ebatlarındaki akıllı telefonunu duyurdu Tam Boyutta Gör

Sağlam akıllı telefonları ve düğmeli telefonlarıyla tanınan Çinli şirket AGM, bir sonraki ürünü için bir teaser yayınladı. yeni ürün, 1983'te piyasaya sürülen ve dünyanın ilk cep telefonu olan Motorola Dynatac'ın tasarımını anımsatan çok garip bir cihaz olacak.

Ön panelinde fiziksel klavyesi ve boyutları modern cihazlara göre çok daha küçük olan bir ekranla donatılan cihazın ilk resimleri şimdiden internette yayınlandı. WeChat ve TikTok gibi popüler sosyal ağların uygulamalarının görüntülenmesi de dikkat çekici. Ayrıca bir kamera uygulamasının da olduğu görülüyor.

Çinli şirket AGM, 'tuğla' ebatlarındaki akıllı telefonunu duyurdu Tam Boyutta Gör

Motorola DynaTAC, 1983 yılında çıkmıştı

Böylece telefonun arka yüzünde bir kamera olacağı düşünülebilir. Kasanın kalınlığı göz önüne alındığında, içine 10 bin mAh ve daha fazla kapasiteye sahip büyük bir pil yerleştirilebilmesi kuvvetle muhtemel. Şirket yakın gelecekte cihaz hakkında yeni ayrıntılar vereceğini belirtiyor.

Bir hatırlatma olarak, Motorola DynaTAC, 1983 yılında piyasaya sürüldü. Çok işlevsel değildi, ama zamanı için büyük bir atılımdı. DynaTAC'ın pili 35 dakikalık iletişime olanak sağlıyordu ancak şarj edilmesi ise 10 saatten fazla sürüyordu.

Kaynakça https://codingnote.cc/zh-tw/p/424872/ https://www.gizmochina.com/2021/07/06/agm-tease-brick-phone-similar-motorola-dynatac/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim