Anlık Bildirim

Citroen'den Çin pazarına özel sedan-crossover karışımı bir model: C3L

Sedan gövde tipinden türemiş bir crossover gibi görünen Citroen C3L, bu yaz Çin'de satışa sunulacak. Henüz resmi olarak tanıtılmayan otomobilin tasarımını gösteren fotoğraflar sızdırıldı.

Citroen'den Çin pazarına özel sedan-crossover karışımı bir model: C3L Tam Boyutta Gör

Otomotiv devlerinden Çin pazarına özel ilginç modeller gelmeye devam ediyor. Bu kez karşımızda duran araç, sedan-crossover karışımı bir model olan yeni Citroen C3L.

Citroen C3L, 2014 yılından bu yana Çin’de satılan C3-XR isimli crossover’ın sedan versiyonu. Bu yaz satışa sunulacak otomobilin fotoğrafları CarNewsChina tarafından paylaşıldı. Citroen C3L’nin tasarımına baktığımızda, crossover kardeşinden büyük oranda esinlenildiğini görüyoruz. Özellikle ön taraftan iki modeli ayırt etmek oldukça zor. Farların tasarımı, yuvarlak hatlara sahip ızgara ve dikey LED gündüz farları bu alanda göze çarpan detaylardan.

Citroen C3L’ye yandan baktığımızda ise kendine has tasarımı ortaya çıkıyor. Bu tarafta geniş çamurluklar, düz bir omuz çizgisi, çift renkli alaşım jantlar ve oldukça kalın bir C sütunu ile karşılaşıyoruz. Çamurluk ve eteklerdeki siyah plastik eklentiler ve yerden yüksek yapısı ise C3L’yi standart sedan modellerden ayıran özelliklerden. Arka kısımda da yine crossover modelden aşina olunan bir görüntü hakim.

Yeni Citroen C3L’nin uzunluğu 4505 mm, genişliği 1748 mm, yüksekliği 1513 mm, aks mesafesi ise 2655 mm olarak ölçülüyor. Araç yalnızca 114 beygir güç ve 190 Nm tork üreten 1.2 üç silindirli benzinli motor ve 6 ileri otomatik şanzıman kombinasyonuyla satışa sunulacak. Bu yaz Çin’de satışa sunulacak otomobilin başlangıç fiyatı 110.000 yuan yani güncel kurla yaklaşık 16 bin dolar olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6065 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, citroen c3l ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim