Anlık Bildirim

CoD Modern Warfare güncellemeleri yıldırdı! Oyun, artık 250 GB kapasiteli SSD’lere sığmıyor

CoD serisinin piyasada olan son oyunu CoD Modern Warfare, güncellemelerle PC oyuncularını resmen bezdirdi. Oyunu SSD'den oynamak isteyen oyuncular artık 250 GB'dan fazla boş alan yaratmak zorunda.

CoD Modern Warfare güncellemeleri yıldırdı! Oyun, artık 250 GB kapasiteli SSD’lere sığmıyor Tam Boyutta Gör

Call of Duty: Modern Warfare’in sistem gereksinimleri açıklandığında oyunun ihtiyaç duyduğu 175 GB’lık depolama alanının çok mu olduğunu düşünüyordunuz? Ne yazık ki oyunun boş depolama açlığı önlenemez bir şekilde artmaya devam ediyor. Zira Ağustos ayı güncellemesiyle 200 GB sınırını aşan oyun, artık 250 GB’tan fazla depolama alanı istiyor.

BattleNonSense isimli Twitter hesabından paylaşılan bir görselin de ortaya koyduğu üzere CoD: Modern Warfare PC sürümü, eğer oyunu 250 GB kapasiteli bir diske yüklüyorsanız (günümüz şartlarında büyük bir ihtimalle bir SSD’ye) yeterli yer yok uyarısı verip güncellemeyi kesiyor.

Sadece PC oyuncularını muzdarip eden bu durumdan konsol oyuncularını ise etkilenmiyor. Zira oyunun konsol sürümlerinde istediğiniz modu yükleme özgürlüğüne sahipsiniz. Ancak oyunun Battle.net üzerinden oynanan PC sürümünde; tek oyunculu, çok oyunculu ve battle royale modlarını tek bir dosya halinde indirmek zorunda kalıyorsunuz. Bu da inanılmaz bir dosya boyutu olarak karşımıza çıkıyor.

CoD serisinin son halkası COD: Black Ops Cold War’un açıklanan sistem gereksinimlerine göre oyunun depolama alanı ihtiyacı ise 100 GB olarak gözükmekte. Ancak CoD Modern Warfare’in son halini görünce, yeni oyun için talep edilen 100 GB’lık depolama alanının oldukça masumane kalacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9220 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
call of duty modern warfare, ssd ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim