Anlık Bildirim

CoinList 1,5 milyar dolarlık değerlemeye ulaştı

Kripto para borsası Coinlist son yatırım turunda 100 milyon dolar yatırım alarak 1,5 milyar dolarlık değerlemeye ulaştırğını duyurdu.                             

CoinList 1,5 milyar dolarlık değerlemeye ulaştı Tam Boyutta Gör

Popüler kripto para alım satım platformu Coinlist, A Serisi yatırım turunda 100 milyon dolar toplamayı başararak 1,5 milyar dolarlık değerlemeye ulaştı.

2017 yılında San Fransisco’da kurulan CoinList’in yatırım turunu, Accomplice VC ve Agman Partners, Alphemy Capital, Taavet+Sten, Continue Capital, CMT Digital, DFG Capital Management, Fenbushi Capital, GoldenTree Asset Management ve Metaplanet gibi şirketler birlikte yönetti. Yatırım turunun bir parçası olarak Agman’ın kurucusu ve CEO’su Scott Silverman’ın da anlaşmanın bir parçası olarak CoinList’in yönetim kuruluna katıldığı öğrenildi.

A Serisi yatırım turunun sonlanmasının ardından açıklamalarda bulunan CoinList CEO’su Graham Jenkin, şu anda şirketin 75 aktif çalışanı olduğunu ve önümüzdeki 1 yıllık süre içerisinde çalışan sayılarını ikiye katlamak istediklerini bildirdi. CoinList’in şu anda saklama ve stake hizmetleri sunan platformu CoinList Pro daki kullanıcılar da dahil olmak üzere toplamda 5 milyonu aşkın kullanıcıya sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim