Anlık Bildirim

Araştırmaya göre çökmeye en yatkın web siteleri belli oldu: Discord, Steam ve Instagram ilk üçte

ToolTester isimli bir sitenin yaptığı çalışmaya göre çökmeye en yatkın web siteleri belli oldu. İlk sırada Discord bulunurken ardından Steam ve Instagram geliyor.

Çökmeye en yatkın web siteleri belli oldu Tam Boyutta Gör

İnternet artık hayatımızın tamamen içinde ve vazgeçilmez bir parçası olmuş durumda. İnternetin yaygınlaşması ile birlikte de internetten aldığımız hizmetler çoğaldı. Ancak ne yazık ki dönem dönem bu hizmetlerin veya uygulamaların kısa süreli veya nadir de olsa uzun süreli çöktüğünü görebiliyoruz. Yeni bir araştırma da Amerika'da çökmeye en yatkın web sitelerini ortaya çıakrıyor.

Listeye baktığımızda özellikle oyun severlerin bu durumdan en kadar muzdarip olduğunu görebiliyoruz. Genelde oyuncuların kullandığı Discord ilk sıradayken, dijital oyun platformu Steam hemen ardından geliyor. Instagram ise üçüncü sırada yer alıyor. 

Listenin devamına baktığımızdaysa yine oyun severlerin kullandığı Xbox Live ve PSN gibi servislerin de listede olduğunu görebiliyoruz. İlginç bir şekilde Xbox Live servisi PSN'e göre daha fazla çökmeye yatkın gözüküyor. Netflix ve Disney+ gibi video akış platformlarını da listede görebiliyoruz. İlk 30'u aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Çökmeye En Yatkın 30 Web Sitesi

Çökmeye en yatkın web siteleri belli oldu Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim