Anlık Bildirim

Control'ün devam oyunu Control 2; PS5, Xbox Series ve PC için duyuruldu

İlk oyunu 2019 yılında çıkış yapan ve ortalama üstü yorumlar alan Control isimli Remedy oyununun devam oyunu geçtiğimiz saatlerde PS5, Xbox Series ve PC için duyuruldu.
Control 2 PS5, Xbox Series ve PC için duyuruldu Tam Boyutta Gör
Geliştiriciliğini Remedy'nin yaptığı yayıncılığını ise Remedy ve 505 Games'in yaptığı 2019 yılında çıkış yapan Control'ün devam oyunu Control 2 duyuruldu.

Control 2 Geliyor

Geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamaya göre Remedy, Control 2 üzerinden çalışmaya başladı. Proje şu anda henüz konsept kısmında ama en azından geliştirildiğini biliyoruz. Control 2 ayrıca sadece yeni nesil ve PC için çıkış yapacak, yani PS5, Xbox Series ve PC için çıkış yapacak.

Bu oyun Remedy'nin 2021 yılında "yüksek bütçeli bir Control oyunu" olarak duyurduğu proje. Projenin ismi Codename Heron olarak açıklanmıştı ancak o zaman duyurulan projenin Control 2 olduğunu bugün öğrenmiş olduk. Ayrıca ilk oyunun çıkışından bu yana 3 milyondan fazla sattığı da açıklandı. Oyunun Epic Games'te ücretsiz verildiğini, PS Plus ve Game Pass gibi aboneliklerde de sunulduğunu belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim