Anlık Bildirim

Corsair’den açık kasa tasarımlı oyuncu kulaklığı

Corsair Virtuoso Pro kablolu oyuncu kulaklığı özel grafen sürücülerinin yanı sıra arka kısmı açık tasarımı sayesinde daha gerçekçi ses kalitesi elde edebiliyor. 
Corsair Virtuoso Pro Tam Boyutta Gör
Son dönemde daha iyi akustik elde edebilmek adına kulak üstü oyuncu kulaklıklarının arka kısımlarının açık bir tasarım tercih ettiğine daha sık rastlamaya başladı. Corsair Virtuoso Pro da açık tasarımı benimseyen ürünlerden.

Corsair Virtuoso Pro özellikleri ve fiyatı

Corsair Virtuoso Pro kulaklık modeli 50mm grafen sürücüler ile etkileyici zenginlikte akustik sunabiliyor. Çıkarılabilir mikrofon gürültü engelleme yaparken istenirse mikrofonun yerine XLR veya USB mikrofon da takılabiliyor.

Elgato Wave Link uygulaması ile kulaklık farklı ses kaynaklarından aynı anda dengeleme ve karıştırma yapabiliyor. Ayrıca Nvidia Broadcast platformuna erişerek daha gelişmiş gürültü engelleme de yapabiliyor.

Kulaklığın ağ şeklinde açık olarak tasarlanan arka kısmı daha fazla hava girişi sağladığı için hem kulakları soğuk tutuyor hem de akustik anlamda daha gerçekçi ses seviyesi elde edebiliyor. Corsair Virtuoso Pro kulaklık modeli 200$ olarak satılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim