Anlık Bildirim

CS:GO'nun ünlü ismi NFT dünyasına adımını atıyor

Profesyonel CS:GO oyuncusu “FalleN”, 2Crazy eSports NFT platformuna katıldı. E-spor dünyasının NFT'lere ilgisi artarak devam ediyor.

CS:GO oyuncusu FalleN, NFT platformuna katıldı Tam Boyutta Gör

Profesyonel CS:GO oyuncusu Gabriel “FalleN” Toledo, 2Crazy eSports NFT platformuna katıldı. Gabriel, 250 bin ile 2 milyon dolar arasında değişen bir ödül havuzuyla dünyanın en büyük eSpor etkinliği olan CS:GO Major Championships'i iki kere kazandı. Ardından CS:GO topluluğundaki en tanınmış oyunculardan biri oldu. 

FalleN’in takımı Luminosity Gaming, 2016 yılında MLG Major Championship: Columbus’ta birinciliği alarak ilk büyük şampiyonluğunu ve 500.000 dolar kazandı. Bundan sonra, Gabriel ve ekibi, bir başka Counter-Strike Major Championships ve ESL One Cologne 2016’yı da içeren 10 adet CS: GO turnuvası kazandı. Bu art arda kazanılan turnuvalar sayesinde Gabriel, Forbes’un 30 yaş altı listesine girmeyi başardı.

Bugünlerde Gabriel, toplam 40 milyon dolarlık takım kazancıyla e-spor endüstrisindeki en başarılı takımlardan biri olan Team Liquid’in bir parçası. Ancak Gabriel sadece oyun ve e-spor sektörlerinde durmuyor. Bugün başarılı bir girişimci ve politikacı olarak kariyerini sürdürüyor. Başarılı bir e-spor organizasyonu haline gelen kendi şirketi “Games Academy”yi kurdu. Şimdi ise 2Crazy eSports NFT platformu ile NFT dünyasına katılmaya karar verdi.

2Crazy, platformda piyasaya sürülen NFT’lerle açık artırma yapmanıza, takas etmenize ve oynamanıza izin veren NFT platform. 2Crazy’nin NFT’leri ile, 2CRAZY token’ını biriktirenlerden piyangolar, eşantiyonlar ve NFT drop’ları gibi kar elde etmek için ek fırsatlar kazanılabiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim