Anlık Bildirim

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik açıklama ! Mutasyonla ilgili olumsuz gelişmeler var

Cumhurbaşkanı Erdoğan artan vakalarla ilgili kritik açıklamada bulundu. Erdoğan mutasyonla ilgili açıklamalarda bulunurken İngiltere Başbakanı Boris yeni türün daha ölümcül olabileceğini açıklamıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik açıklama ! Mutasyonla ilgili olumsuz gelişmeler var

Cumhurbaşkanı Erdoğan artan vakalarla ilgili kritik açıklamada bulundu. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan ''mutasyonla ilgili olumsuz gelişmeler var. Fakat onu da aşacağımıza inanıyorum'' ifadelerini kullandı.

Bugün Türkiye'de toplam vaka sayısı 7.279, vefat sayısı 129, iyileşen hasta sayısı 8.902 olmakla birlikte İngiltere Başbakanı Johnson Boris yeni türün daha ölümcül olabileceğini açıklamış ve bu konunun araştırılacağını açıklamıştı. Ayrıca konuyla ilgili Pfizer/BioNTech'ten de açıklama gelmiş ve yetkililer geliştirilen aşının mutasyonlu türe karşı da etkili olduğunu belirtmişti.

Hem koronavirüs vaka ve vefat sayıları hem de mutasyonla ilgili sorulara Cumhurbaşkanı Erdoğan şu sözlerle yanıt verdi: "Mutasyonla ilgili bazı olumsuz gelişmeler var doğru, fakat onu da inşallah aşacağımıza inanıyorum. Vefat sayılarındaki düşüş beni ciddi manada ümitlendiriyor."

Son olarak geçtiğimiz haftalarda Sputnik V aşısının Türkiye'de üretilmesi için anlaşma yapılmış ve gerekli teknolojinin Türkiye'ye transfer edileceği açıklanmıştı.

Kaynakça https://www.haberler.com/son-dakika-cumhurbaskani-erdogan-dan-artan-13896154-haberi/ https://www.sondakika.com/haber/haber-son-dakika-cumhurbaskani-erdogan-dan-artan-13896154/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12660 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bilim, bilimsel ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim