Anlık Bildirim

Cyberpunk 2077'in 1.23 yaması yayınlandı: Liste yine uzun

Cyberpunk 2077'nin yine birçok sorununu çözmesi beklenen 1.23 isimli yaması yayınlandı. Listenin yine uzun olduğunu söylemek gerek.

Cyberpunk 2077'in 1.23 yaması yayınlandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt Red'in yaptığı Cyberpunk 2077, sorunlu çıkışının ardından yamalar gelmeye son hız devam ediyor. 

Geçtiğimiz saatlerde Cyberpunk 2077'nin resmi Twitter hesabından yapılan duyuruya göre oyunun 1.23 yaması yayınlandı. Yama; PC, PlayStation 4/5, Xbox One, Xbox Series X/S ve Stadia için şu anda erişilebilir durumda. PC'deki boyutu yaklaşık 3 GB büyüklüğünde. Klasik bir şekilde bu yama yine oyunu daha stabil bir hale getiriyor ve bazı spesifik sorunları ortadan kaldırıyor. 

Cyberpunk 1.23 Yaması

Yamanın detaylarına baktığımızda yine açık dünya ve görevlerle ilgili birçok düzeltme olduğunu görebiliyoruz. Hatta bu yama özellikle bu tarafa odaklanıyor diyebiliriz. Açık dünya görev düzeltmeleri dışında oynanış ve görsellikte de düzeltmeler bulunuyor. Son olarak PC ve Xbox konsolları için de bazı spesifik düzeltmeler yapılmış. Tüm detayları burada bulabilirsiniz. 

Cyberpunk 2077, 21 Haziran'da PlayStation Mağazası'na tekrar eklenecek. Bu yüzden bu yamanın önceden gelmesi de beklenen bir durumdu. Oyunun çıkışının üzerinden 7 ay geçmesine rağmen hala bu kadar uzun yama notları paylaşılması da fazlasıyla üzücü.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim