Anlık Bildirim

Sony, Cyberpunk 2077'yi PlayStation'da oynayacaklar için uyarıda bulundu

Önümüzdeki hafta tekrar PlayStation Mağazası'na dönecek olan Cyberpunk 2077 için Sony'den bir uyarı geldi: "Eğer oyunu oynamayı düşünüyorsanız PlayStation 5 veya PlayStation 4 Pro'da oynayın."

Sony'den Cyberpunk 2077 oynayacaklar için uyarı geldi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt Red'in yaptığı Cyberpunk 2077, 10 Aralık 2020 tarihinde çıkışını yapmıştı. Ancak bildiğiniz gibi sahip olduğu birçok hata sebebiyle oyun oynanamaz haldeydi ve Sony oyunu PlayStation Store'dan kaldırmıştı. Geçtiğimiz günlerde oyunun yeniden PlayStation Mağazası'na ekleneceği tarih açıklandı. Ancak tarihin açıklanmasının ardından Sony'den uyarı geldi.

Sony'den Uyarı

Yaklaşık 7 sonra Cyberpunk 2077 yeniden PlayStation Mağazası'nda satın alınabilir olacak. Elbette oyun büyük popülerliğe sahip olduğu için oyunu satın alıp oynayacak olan birçok oyuncu bulunuyor. Ancak Sony bu konuda oyuncuları uyardı. Sony, eğer Cyberpunk 2077'yi oynamayı planlıyorsanız, PlayStation 5'te veya PlayStation 4 Pro'da oynamanızı tavsiye ediyor.

Bu uyarı aslında oyunun PlayStation 4 sürümünün hala sorunlara sahip olduğunu gösteriyor. Oyunun çıkmasının üzerinden 7 ay geçmişken hala bu tarz uyarılar yapılması da aslında Cyberpunk 2077'nin teknik açıdan bir hayli kötü olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Cyberpunk 2077, 21 Haziran'da yeniden PlayStation Mağazası'ndan satın alınıp oynanabilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18732 kez okundu.
4 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cyberpunk 2077, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim