Anlık Bildirim

Cyberpunk 2077'nin 1.21 yaması yayınlandı: Yine uzun bir liste

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan büyük yamanın ardından Cyberpunk 2077'nin küçük yamaları devam ediyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Cyberpunk 2077'nin 1.21 yaması yayınlandı: Yine uzun bir liste Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt Red'in yaptığı Cyberpunk 2077, sorunlu çıkışının ardından geçtiğimiz haftalarda büyük bir yama aldı ve hatalar büyük oranda düzeltildi. Ancak ne yazık ki hala düzeltilmeyen sorunlar vardı. Geçtiğimiz saatlerde de Cyberpunk 2077 için küçük ama oyun dünyası için orta düzeyde diyebileceğimiz bir yama daha yayınlandı.

Geçtiğimiz saatlerde Cyberpunk 2077'nin 1.21 yaması PC, PlayStation 4/5, Xbox One, Xbox Series X/S ve Stadia için yayınlandı. Yamanın PC'deki boyutu 1.6GB. Yama yine birçok sorunu düzeltiyor. 1.21 yaması genel olarak oyunu daha stabil hale getiriyor ve ilermeyi engelleyen en yaygın sorunları düzeltiyor.

Yama notlarına daha detaylı bir şekilde baktığımızda ise yamanın açık dünyada ve görevlerde, oynanışta, görsellerde ve yapay zekadaki sorunları düzelttiğini görebiliyoruz. Ayrıca konsollar ve Stadia için bazı özel geliştirmeler de bulunuyor. PC için özel geliştirme mevcut değil. Tüm yama notlarını buradan detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Özellikle görevlerde ve açık dünyada bir hayli uzun bir liste olduğunu söylemek gerek.

Bundan sonraki süreçte oyun için daha fazla yama gelecek. CD Projekt yöneticilerinden Adam Kicinski, oyun için pes etmeyeceklerini ve gelecekte bu oyunun gurur duyacakları bir hale getirmek istediklerini söylemişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9608 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cyberpunk 2077, cyberpunk 2077 yaması ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim