Anlık Bildirim

Cyberpunk 2077'nin DLC ve genişleme paketlerinin duyurusu oyun çıktıktan sonra yapılacak

Cyberpunk 2077 tam olarak 3 kez ertelendi ve geçtiğimiz saatlerde bir ertelenme haberi daha geldi ancak bu sefer ertelenen oyun değil, oyun için hazırlanan ek paketler ve DLC'lerin duyurusu ertelendi.

Cyberpunk 2077'nin DLC ve genişleme paketlerinin duyurusu oyun çıktıktan sonra yapılacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt Red'in yaptığı Cyberpunk 2077'ye gelecek olan DLC'ler ve ek paketlerin duyurusu ertelendi.

Normalde oyunun çıkışından önce duyurusu yapılması beklenen indirilebilir içerikler, oyunun yayınlanmasından sonrasına, yani 10 Aralık'tan sonraya ertelendi. Oyunun DLC'leri ve ek paketleri için The Witcher 3'ten ilham alınmış. The Witcher 3'ün çıkışının ardından toplamda 16 ücretsiz DLC gelmişti ve oyuna hem yeni görevler hem de yeni eşyalar eklemişti. Ayrıca çıkışından bir süre sonra yayınlanan iki genişleme paketi de neredeyse bambaşka bir oyun daha sunuyordu bize.

Cyberpunk 2077 için de tam olarak bu tarzda içerikler düşünülmüş ancak ne yazık ki bunların duyurusunu oyun çıktıktan sonra görebileceğiz. 

Son olarak ise Cyberpunk 2077'nin çok oyunculu moduna dair daha fazla bilginin 2021'in ilk çeyreğinde açıklanacağı ve bu çok oyunculu modun bir mod olmayacağı, bağımsız kendine ait bir AAA proje olacağı açıklandı. Yani karşımıza çıkan şey basit bir ekstra mod olmayacak, ekstra bir oyun gibi olacak. Şu anda çok oyunculu Cyberpunk 2077 için de bambaşka bir ekip çalışıyormuş.

Cyberpunk 2077, 10 Aralık'ta PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için Türkçe altyazı desteğiyle birlikte yayınlanacak. Yeni nesil sürümü 2021'de gelecek fakat geriye uyumluluk sayesinde oyunun çıkış tarihinden itibaren yeni nesil konsollarda da oynayabileceksiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2424 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cyberpunk 2077, dlc ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim