Anlık Bildirim

Cyberpunk 2077'nin yeni büyük güncellemesi yolda

CD Projekt Red'in açıkladığı rapora göre devasa bir Cyberpunk 2077 güncellemesi yolda. Ne yazık ki güncellemeye dair detay verilmedi ancak oyunun geleceği hakkında bazı yeni bilgiler açıklandı.

Cyberpunk 2077'nin yeni büyük güncellemesi yolda Tam Boyutta Gör

Son 1 yıldır Cyberpunk 2077 ile birçok kez gündeme gelen CD Projekt Red, geçtiğimiz saatlerde bir rapor paylaştı. Bu raporda hem Cyberpunk 2077 hem de The Witcher'ın geleceği hakkında bazı yeni bilgiler öğrendik.

Büyük Güncelleme Yolda

Rapora göre CD Projekt şu anda Cyberpunk 2077 için büyük bir güncelleme üzerinde çalışıyor. Ne yazık ki güncellemenin detayları belirtilmemiş ancak bu güncellemeyle oyun bir veya birkaç adet ücretsiz DLC ekleneceği kesin gibi diyebiliriz. Bunun dışında CD Projekt'in geliştirici ekibi genişlettiği de bilgiler arasında.

CD Projekt ayrıca şu anda ücretli ek paket üzerinde çalışmaya devam ettiğini açıkladı. Bu paketin içeriği ve çıkış tarihi de ne yazık ki bilinmiyor ancak 2023'ün ilk ayları şimdilik mantıklı duruyor diyebiliriz. Son olarak CD Projekt yeni projeler için şu anda keşif aşamalarında olduğunu aktardı. Daha önce yaptıkları açıklamalara göre ise Cyberpunk 2077'nin yeni nesil versiyonu 2022'nin ilk aylarında, The Witcher 3'ün yeni nesil versiyonu ise 2022'nin ikinci çeyreğinde çıkış yapacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim