Anlık Bildirim

Cyberpunk 2077, Steam'de en çok satanlara girdi ve son incelemeler olumlu yönde

Cyberpunk 2077, son zamanlarda aldığı olumlu incelemelerin ardından "Çoğunlukla Olumlu" derecesine sahip oldu ve Steam'de en çok satanların arasına girdi.       

Cyberpunk 2077, Steam'de en çok satanlara girdi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt'in yaptığı Cyberpunk 2077 çıkalı neredeyse 1 yıl olmuş durumda. Ancak ne yazık ki çıkışında eleştiri yağmuruna tutuldu. Son günlerde ise işler CD Projekt için iyi gidiyor.

İncelemeler Olumlu

Son günlerde yapılan indirimlerin de ardından Cyberpunk 2077, Steam'de en çok satanlar arasına girdi. Ayrıca son dönemlerde gelen 18.000 incelemenin de büyük bir çoğunluğu olumlu olduğu için oyunun genel derecesi de yükseldi. Son incelemelerin derecesi "Çok Olumlu", oyunun genel derecesi ise "Çoğunlukla Olumlu".

CD Projekt'in başkanı geçtiğimiz günlerde, oyunun ilerde çok güzel bir oyun olarak anılacağını söylemişti. Önümüzdeki yıl gelecek ücretsiz DLC'ler, ek paketler ve yamalar ile birlikte oyuna destek vermeye devam edecekler. Dedikleri gibi oyun ilerleyen süreçte gerçekten güzel bir oyun olacak gibi duruyor ancak başarısız lansmanı hala birçok oyuncu unutabilmiş değil. Umuyouz ki CDPR bir sonraki oyununda bu hataları yapmaz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6517 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cyberpunk 2077, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim