Anlık Bildirim

Samsung Cybertruck’ın “aynalarını” üretecek

2019 yılında tanıtılan ve hemen ardından internette popüler olan Cybertruck’ın “dikiz aynası” Samsung tarafından üretilecek. Firmalar arasında büyük bir anlaşma yapıldı.

Cybertruck aynalarını Samsung üretecek Tam Boyutta Gör

En başarılı elektrikli araba firmalarından olan Tesla, 2019 yılında Elon Musk’ın önderliğinde Cybertruck’ı tanıtmıştı. Anında internette popüler olan Cybertruck, hem çok beğenilmişti hem de eleştirilmişti. Belki de dünyada en çok beklenen araba olan Cybertruck’ın dikiz aynaları yerine geçecek kamera modülleri, Samsung Electro-Mechanics tarafından üretilecek. Kamera modülleri aynaların görevini yapacak ve görüntüyü Cybertruck’ın içindeki ekrana aktaracak.

Neredeyse yarım milyar dolarlık anlaşma

Tesla ile 5nm çip üretecek olan, daha önce Tesla arabaları için batarya üretmiş olan ve ilerideki Tesla elektrikli arabaları için PixCell LED far üretecek olan Samsung, Tesla ile yeni bir anlaşmaya vardı. Resmi açıklama gelmese de birçok Kore’li kaynağa göre anlaşma tamamlandı. 436 milyon dolar karşılığında Samsung, Tesla’nın Cybertruck araçlarına kamera ekipmanları üretecek.

Cybertruck, 2019 Kasım ayında tanıtılmıştı ve bu yıl içinde üretime geçmesi planlanıyordu ancak resmi açıklamalar olmasa da, aracın ertelenmesi mümkün. Son yıllardaki en inovatif araç olan Cybertruck çıkışı ile birlikte dünya gündemine tekrar oturacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim