Anlık Bildirim

Kurşun geçirmezlik testinden çıkan Tesla Cybertruck görüntülendi: İşte aracın hali

Elon Musk, Tesla Cybertruck'ı makineli tüfekle tarayarak kurşun geçirmezlik testinden geçirdiklerini açıkladı. Üzerine 40-50 mermi isabet eden elektrikli pick-up'ın son hali görüntülendi.
Kurşun geçirmezlik testinden çıkan Tesla Cybertruck görüntülendi Tam Boyutta Gör
Tesla uzun süren bekleyişin ardından fütüristik görünümlü elektrikli pick-up'ını nihayet tüketicilerle buluşturmaya çok yakın. Şirket ilk teslimatların 30 Kasım'da yapılacağını resmi olarak duyurdu. Bunun öncesinde aracın bazı potansiyel alıcıları cezbedebilecek bir yanı gözler önüne serildi.

Tesla CEO'su Elon Musk, X (Twitter) hesabında yaptığı açıklamada Cybertruck'ı bir Tommy Gun (Thompson Submachine Gun) ile tarayarak "Al Capone tarzı" kurşun geçirmezlik testinden geçirdiklerini açıkladı. Evet yanlış duymadınız elektrikli pick-up'ın üzerine Amerikan yapımı ünlü makineli tüfek ile bir şarjör mermi boşaltıldı.

Sosyal medyaya düşen bir videoda sürücü tarafında yaklaşık 40-50 kadar kurşun izi olduğu görülüyor. Musk, yaptıkları kurşun geçirmezlik testinde yolcu kabinine hiçbir mermi girmediğini açıkladı. Tesla'nın patronu içeri mermi girmediğini söylese de camlara değil sadece çelik gövde panellerine ateş edildiği görülüyor.

Mermilere dayanıklı olduğu söylenmişti

Musk'a göre Cybertruck, Tesla'nın "şimdiye kadarki en iyi ürünü". Yapılan test kesinlikle sıra dışı ancak Cybertruck'ın da sıra dışı bir araç olduğunu unutmamak gerek. 2019'daki tanıtım etkinliğinde aracın mermilere dayanıklı olduğu iddia edilmiş hatta bu konuda bir video gösterilmişti. Aynı zamanda Elon Musk ve Tesla baş tasarımcısı Franz von Holzhausen'in ilgi çekici başka bir şov yapmaya çalıştığını hatırlıyoruz.

Kurşun geçirmezlik testinden çıkan Tesla Cybertruck görüntülendi Tam Boyutta Gör

Cybertruck'ta kullanılan zırhlı camın dayanıklılığını göstermek için yapılan gösteri tam bir hayal kırıklığıyla sonuçlandı. Fırlatılan beyzbol topu büyüklüğündeki çelik top daha ilk denemede camı ciddi şekilde çatlattı. Tesla'nın bu kırılmaz camı daha dayanıklı hale getirip getirmediğini bilemesek de en azından şirketin kurşun geçirmezlik konusunda ciddi olduğunu anlıyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15174 kez okundu.
28 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, elon musk ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim