Anlık Bildirim

Take-Two'dan güzel haber: Daha fazla Red Dead Redemption oyunu gelecek

Oyun dünyasının en popüler serilerinden birisi olan Red Dead Redemption'ın yayıncısı Take Two'nun patronu serinin daha uzun yıllarca devam edeceğini ve daha fazla oyun göreceğimizi söyledi. 

Daha fazla Red Dead Redemption oyunu gelecek Tam Boyutta Gör

Geliştiriciliğini Rockstar Games'in yaptığı oyun dünyasının en popüler yapımlarından olan Red Dead Redemption, her ne kadar şirketin diğer oyunu GTA kadar popüler olmasa da yine müthiş satış başarıları elde ediyor ve özellikle kalitesi ile oyuncuları kendine hayran bırakabiliyor. Geçtiğimiz saatlerde güzel bir haber geldi.

Daha Fazla Red Dead Redemption Oyunu Gelecek

Geçtiğimiz saatlerde Rockstar Games'in bağlı olduğu şirket Take-Two'nun CEO'su Strauss Zelnick, şirketin sahip olduğu büyük seriler hakkında bir açıklama yaptı. Strauss Zelnick'in söylediğine göre Red Dead Redemption serisi daha uzun yıllar devam edecek ve birçok yeni Red Dead Redemption oyunu göreceğiz.

Strauss Zelnick hatta güzel bir benzetme yaparak "James Bond filmlerinin gelecekte döneceğinden emin olduğunuz gibi emin olabilirsiniz." dedi. GTA serisinin devam edeceğini zaten birçok oyuncu biliyor ancak GTA 5'in başarısından mı bilmiyoruz, yeni oyunu görmemiz biraz uzun sürdü. Umuyoruz ki Red Dead Redemption'ın yeni oyunu için de bu kadar beklemeyiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12899 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
red dead redemption, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim