Anlık Bildirim

GTA ile tanınan Rockstar Games'in kurucusu yeni bir oyun stüdyosu kurdu

Grand Theft Auto ve Red Dead Redemption gibi oyun serileri ile tanınan Rockstar Games'in kurucusu Dan Houser, Absurd Ventures in Games isimli yeni bir oyun stüdyosu kurdu.

Dan Houser, Absurd Ventures in Games isimli yeni bir stüdyo kurdu Tam Boyutta Gör

Grand Theft Auto, Red Dead Redemption ve daha birçok oyunun geliştiricisi olan Rockstar Games, 1998 yılında Sam Houser, Terry Donovan, Dan Houser, Jamie King ve Gary Foreman tarafından kurulmuştu. Rockstar Games'in bu süreçte oyun dünyası için ne kadar önemli bir hale geldiğini hepimiz biliyoruz.

Dan Houser Geçen Yıl Rockstar'dan Ayrılmıştı

2020 yılında Rockstar Games'ten ayrılan kuruculardan Dan Houser, bir süredir sessizdi ve ne yapacağı bilinmiyordu. Geçtiğimiz saatlerde ne yapacağı belli oldu diyebiliriz. İnternet kullanıcılarının fark ettiği üzere Dan Houser, Absurd Ventures in Games isimli yeni bir stüdyo kurdu.

Stüdyonun listelenme detaylarına baktığımızda oyun stüdyosu olacağını görebiliyoruz. Ancak VGC'nin haberine göre stüdyo sadece oyunla sınırlı kalmayacak gibi duruyor. Games UK isimli şirketin ise bu yeni kruulan stüdyonun tamamıan sahip olduğu belirtilmiş. İlerleyen süreçte Dan Houser, planlarıyla ilgili bir açıklama yapacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim