Anlık Bildirim

Dead by Daylight 100.000 eşzamanlı oyuncu sayısına ulaştı

Dead by Daylight 5. yıl dönümünü Steam'de 100.000 eşzamanlı oyuncu sayısına ulaşarak kutladı
Dead by Daylight 100.000 eşzamanlı oyuncu sayısına ulaştı Tam Boyutta Gör


Çok oyunculu korku temalı oyun Dead by Daylight geçtiğimiz günlerde gerçekleşen 5. yıl kutlamalarıyla eşzamanlı olarak 100.000'in üzerinde oyuncuyu konuk etti. SteamDB istatistik sitesine göre eşzamanlı olarak 105.093 oyuncu sayısına ulaşıp kendi rekorunu kıran Dead by Daylight, Steam'de bu alanda Borderlans 3, Far Cry 5 ve Doom Eternal gibi oyunları geride bıraktı. Dead by Daylight şuan Steam'de %40 indirimle satılmakta ve bu sayıya ulaşmada Steam'in yaz indirimlerinin payından da söz etmek çok zor değil.


Resident Evil haritası yeniden aktif

Dead by Daylight'ın bu başarıyı elde etmesinde klasikleşmiş korku serilerinin içeriklerine yer vermesinin ve bu tür içerikleri sürekli yenilemesinin büyük bir payı var gibi görünüyor. 5. yıl dönümü kutlamasının bir parçası olarak Resident Evil haritasını yeniden aktif hale getiren Dead by Daylight, son zamanlarda oyuna eklediği Resident Evil karakterlerinden Chris ve Claire Redfield'a rakip olarak Nemesis karakterini de oyuna eklemesiyle bir çok oyuncunun ilgisini çekmiş olmalı. Ayrıca oyuna son olarak eklenen Stranger Things ve Silent Hill DLC'lerinin yanı sıra birçok farklı DLC'nin de bulunması ücretli de olsa oyunun sürekliliğini arttıracak etkenler arasında bulunuyor.

Dead by Daylight 100.000 eşzamanlı oyuncu sayısına ulaştı Tam Boyutta Gör


Dead by Daylight'a LGBTQ+ karakter

Popülaritesine ek olarak sürekli yenilenen içerikler ile Dead by Daylight'ın yüksek oyuncu sayılarına ulaşması şaşırılacak bir durum değil gibi. Bunların yanı sıra geçen ay Dead by Daylight ekibi oyuna LGBTQ+ karakterlerin ekleneceğini de duyurdu.

Dead by Daylight 100.000 eşzamanlı oyuncu sayısına ulaştı Tam Boyutta Gör



Dead by Daylight 5. yıl dönümü etkinlikleri 15 Temmuz'a kadar devam edecek ve bu süre zarfında her gün çeşitli etkinlikler ve hediyeler oyuncuları bekliyor olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim