Anlık Bildirim

Norman Reedus'tan güzel haber geldi: Death Stranding 2 geliyor

The Walking Dead ve Death Stranding ile tanınan başarılı oyuncu Norman Reedus, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda Death Stranding 2'nin geliştirme sürecinin başladığını açıkladı.

Death Stranding 2 geliyor Tam Boyutta Gör

Geliştiriciliğini usta yönetmen Kojiima'nın kurduğu Kojima Productions'ın yaptığı Death Stranding, geçtiğimiz yıllarda çıkış yapan ve birçok oyunun sevdiği kaliteli bir yapım olmuştu. Geçtiğimiz saatlerde de oyunla ilgili güzel bir haber geldi.

Death Stranding 2 Geliyor

Geçtiğimiz saatlerde başarılı oyuncu bir röportaj esnasında oyuncular için güzel bir haber verdi. Norman Reedus'un söylediğine göre Death Stranding'in ikincisi için çalışmalar başlamış durumda. Ne yazık ki oyunla ilgili hiçbir açıklama yok ancak geliştirmenin yeni başladığını düşünürsek yakın zamanda görmeyeceğimizi söyleyebiliriz.

Kojima şu anda ayrı bir proje üzerinde daha çalışıyor ancak projeyle ilgili hiçbir detay bilinmiyor. Umuyoruz ki Kojima, her zaman olduğu gibi bizlere farklı ve kaliteli oyunlar sunar. Death Stranding şu anda PC ve PlayStation 4; Death Stranding Director’s Cut ise PlayStation 5 ve PC için mevcut.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3121 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
norman reedus, Death Stranding 2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim