Anlık Bildirim

Dell, CES 2022 öncesi konsept teknolojilerini tanıttı: Concept Flow, Concept Stanza ve Concept Pari

Dell, bu yıl da bazı konsept ürünlerini CES öncesinde tanıttı. Şirket, kablosuz çalışma ortamı, manyetik özellikli webcam ve PC ile etkileşimli ve bağlantı noktası olmayan tableti tanıttı.

Dell, en yeni konsept teknolojilerini sergiledi Tam Boyutta Gör

ABD merkezli teknoloji şirketi Dell, CES 2022 öncesinde birkaç konsept ürününü sergiledi. Şirket, dizüstü bilgisayarların şarj olması, bir monitöre ya da kameraya bağlanması için kablosuz bir ortam sunan Concept Flow'u, PC'lerle etkileşimli çalışabilecek tableti Concept Stanza'yı ve monitörün üzerinde istenilen bir yere konumlandırılabilecek manyetik özellikli bir webcam olan Concept Pari'yi tanıttı.

Dell'in yeni konsept ürünleri

Özellikle pandemi yüzünden insanlar evden çalışmaya başlamadı ve toplantılara da evden katılıyorlar. Dell, bu yılki konsept ürünleriyle insanların çalışma alanlarında rahat hareket etmelerini sağlamayı ve işlerini kolaylaştırmayı amaçladığını belirtiyor.

Dell, en yeni konsept teknolojilerini sergiledi Tam Boyutta Gör

Şirketin tanıttığı konsept ürünlerden Pari'nin, mevcut webcam çözümlerindeki eksiklikleri gidermek ve kullanım kolaylığı sağlamak için geliştirildiği belirtiliyor. Concept Pari, içerdiği mıknatıslar sayesinde desteklendiği monitörlerin üzerinde her hangi bir yere yerleştirilebilecek. Kamera, kablosuz bir webcam olduğu için kullanıcıların hareketlerinde de özgürlük sunacak. Dell, yeni webcam çözümüyle göz göze bir toplantı deneyimi sağlamayı amaçlıyor.

Dell, en yeni konsept teknolojilerini sergiledi Tam Boyutta Gör

Concept Pari, 30 gram ağırlığında ve WiFi üzerinden 1080p video akışı sunabilecek. Ayrıca yerleşik bir mikrofona da sahip olacak. Kamera standı USB-C üzerinden şarj olurken kamera, standına yerleştirildiğinde kablosuz olarak şarj olabilecek.

Dell'in bir başka konsept teknolojisi Flow, kullanıcılara çalışmaya başlamadan önce dizüstü bilgisayarının monitöre, fareye, klavyeye ve güvenilir ağa otomatik olarak bağlandığı akıllı bir çalışma alanı sunacak.  Dizüstü bilgisayarlar özel bir yüzeyin üzerine koyulduğunda kablosuz şarj olabilecek ve bilgisayar çalışma ortamından götürüldüğü zaman Concept Flow'un yakınlık algılama özelliği sayesinde diğer cihazlarla bağlantı otomatik olarak kesilecek.

Dell, en yeni konsept teknolojilerini sergiledi Tam Boyutta Gör

Şirketin Concept Pari ve Concept Flow'la birlikte sergilediği son ürün Concept Stanza, herhangi bir bağlantı noktası, kamerası ya da hoparlörü olmayan ince ve hafif bir tablet. Dell, Stanza'yı not alma sürecini çok daha kolay ve akıllı hale getirmek için tasarladıklarını söylüyor. 11 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip cihaz, el yazısını anında metne dönüştürüyor. PC'nin yardımcı cihazı olarak belirtilen Concept Stanza, ses kaydı için yerleşik bir mikrofon içeren bir ekran kalemiyle kullanılabiliyor.

Kaynakça https://www.engadget.com/dell-ces-2022-concept-pari-flow-stanza-hands-on-050112791.html https://www.delltechnologies.com/en-us/blog/dell-s-latest-concepts-for-seamless-work-experiences/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim