Anlık Bildirim

DH Forum üyeleri TurkNet'in soru cevap etkinliği için TurkNet yetkilileriyle bir araya geldi

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen TurkNet Giga Buluşmaları kapsamında; Donanım Haber Forum kullanıcıları ve TurkNet ekibi, TurkNet ofisinde bir araya geldi.                   
DH Forum üyeleri Turknet ile buluştu Tam Boyutta Gör
Özellikle son birkaç yıldır adından sıkça bahsettiren ve sektöre getirdiği yeniliklirle konuşulan TurkNet geçtiğimiz hafta güzel bir ilke imza attı. TurkNet Giga Buluşmaları adı altında başlatmış olduğu etkinlikte DonanımHaber Forum üyelerini bir araya getirdi ve TurkNet ile ilgili bir soru-cevap etkinliği yaptı.

TurkNet Giga Buluşmaları

TurkNet'in en çok konuşulduğu platformlardan biri olan DonanımHaber Forum üzerinden bir konu açılarak etkinliğe katılmak isteyen ilk 8 kişi TurkNet ofisine davet edildi. DonanımHaber'i temsilen ben de bu etkinliğe katıldım. Etkinlikte önce kısa bir sunum yapıldı ve ardından direkt soru-cevap kısmına geçildi. Sorular cevaplanırken TurkNet tarafında farklı uzmanlıkları bulunan çalışanlar vardı ve bu sayede her soru, yetkilisi tarafından cevaplanabildi. 

İnternet ve bilgisayar teknolojisine dair her şeyin konuşulduğu buluşmada TurkNet; internet kullanıcılarının yaşadığı sorunlar ile ilgili birinci ağızdan geri dönüşler ve iç görüler elde ederek kendisine notlar çıkardı.

İnternet kullanıcılarının yaşadığı problemleri her zaman göz önünde bulundurarak adım atan ve buna göre hizmetini geliştiren internet servis sağlayıcısı, birincisini Donanım Haber’in teknoloji tutkunu forum kullanıcıları ile gerçekleştirdiği TurkNet Giga Buluşmaları’nı farklı alanlardaki kullanıcılarla da gerçekleştirerek kullanıcıların deneyimlerini hızla geliştirmeyi hedefliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2314 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
turknet, Teknoloji Haberleri ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim