Anlık Bildirim

Diablo IV, çok yakında Steam'e geliyor

Blizzard, Diablo IV Geliştirici Güncellemesi canlı yayınında oyunun bir sonraki büyük güncellemesi olan Season of Blood ile gelmesi beklenen değişiklikleri ve Steam yolculuğunu duyurdu.
Diablo 4, çok yakında Steam'e geliyor Tam Boyutta Gör
Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir aksiyon rol yapma oyunu olan ve yılın en büyük oyunlarından biri olarak görülen Diablo IV, 17 Ekim'de Steam'e geliyor. Oyun 1 Kasım 2019'da BlizzCon 2019'da duyurulmuş ve 6 Haziran 2023'te piyasaya sürülmüştü.

Diablo, Steam'e geliyor

Konsollarda (Switch hariç) mevcut olmasına rağmen, oyunun PC versiyonu daha önce sadece Blizzard'ın özel Battle.net servisinde bulunuyordu. Diablo IV'ün Steam'e taşınması, Blizzard'ın bu yılın başlarında Overwatch 2'yi Steam'e sunarak daha fazla PC oyuncusu kazanma çabalarıyla da uyumlu. Blizzard daha fazla oyununu Steam'e getirmeyi planladığını belirtti ancak hangi oyunları Steam'de sunmayı planladığını ya da ne zaman kullanıma sunacağını paylaşmadı.

Overwatch 2, Blizzard'ın platformda piyasaya sürdüğü ilk oyundu ve çıkışıyla birlikte istenilen ilgiyi görmemişti. Şu anda 190.000'den fazla yorumla "ezici bir çoğunlukla olumsuz" bir inceleme puanına sahip ve muhtemelen bu durum, oyuncuların battle pass uygulaması ve iptal edilen içerikten memnuniyetsizliğinden kaynaklanıyor. Bu yılın Haziran ayında piyasaya sürülen Diablo IV, genel olarak iyi karşılandığı için böyle bir sorun yaşamayacak gibi duruyor. Üstelik yeni sezonla birlikte gelecek değişiklikler tekrardan bir akına dönüşebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3150 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
blizzard, diablo 4 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim