Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Blizzard'ın yaptığı oyun dünyasının en popüler iki serisi Diablo ve Overwatch'un yeni oyunlarından üzücü haber geldi.
Diablo 4 ve Overwatch 2 Ertelendi
Geçtiğimiz saatlerde yapılan resmi açıklamaya göre Diablo 4 ve Overwatch 2 ertelendi. Aslında bu haberin geleceği tahmin ediliyordu ki zaten uyarı da birkaç ay önce gelmişti. Ne yazık ki bu ertelemenin ardından da oyunların net çıkış tarihleri belli değil.
Polygon'un yaptığı habere göre her iki oyun da 2023'ten önce çıkış yapmayacak. Şirkette son zamanlarda çıkan taciz olaylarının ardından birçok isim işten ayrılmıştı. Bu yüzden oyunların ertelenmesi bekleniyordu.
Diablo 4; PlayStation 4, Xbox One ve PC için, Overwatch 2 ise PlayStation 4, Xbox One, Switch, ve PC için duyurulmuştu.
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin:


1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü GENEL İSTATİSTİKLER
9971 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.
HABERİN ETİKETLERİ
diablo 4, overwatch 2 ve