Anlık Bildirim

Sıra onda: Google Earth'e hikaye özelliği geliyor

Bir zamanların gözde uygulamalarından Google Earth, sosyal yeteneklere kavuşuyor. Durumlarınızı, fotoğraflarınızı ve videolarınızı Google Earth'ün dünyasına ekleyebileceksiniz.

Sıra onda: Google Earth'e hikaye özelliği geliyor Tam Boyutta Gör

 

Hikaye özelliği eklenen uygulamalar kervanına Google Earth de katılıyor. Mahallemizin dizaynına, arazimizin büyüklüğüne bakmaya kullandığımız Google Earth'e hikaye ekleme özelliği geliyor. Bu sayede kullanıcılar, fotoğraf ve videolarını gezegen üzerine konumlandırabilecek.

 

 

Reuters'a konuşan Google Earth yöneticisi Rebecca Moore proje üzerinde çalıştıklarını doğruladı. Moore, yeni işlevlerin iki yada üç yıl içinde halka açılabileceğini söyledi.
 

Kullanıcılar geçmiş etkinliklerinin, güzel anılarının ve hoşlandığı yerlerin görsellerini gezegen üzerine yerleştirebilecek. Dilerse tüm kullanıcılara açık veya sadece kendisinin görebileceği şekilde paylaşabilecek. Snapchat ve Instagram'dan farklı olarak hikayeler geçici değil kalıcı olarak saklanacak. Böylelikle Google Earth'de en sevdiğiniz tatilinizi, ilk yurt dışı gezinizi, aileniz ile gerçekleştirdiğiniz seyahatleri harita üzerinden görebileceksiniz. Google, son zamanlarda pek çok sosyal uygulamaya eklenen hikaye deneyimini dünya haritası üzerinden farklı bir şekilde sunacak.

 

Moore, projenin bütçesini açıklamadı. Platformda reklam yapma fikrini de reddetti. Bu girişimden Google'ın kâr elde etme niyeti olmadığını söyledi. Hikayelerin Google Maps uygulamasına eklenip eklenmeyeceği hakkında herhangi bir açıklamada bulunmadı.

 
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim