Anlık Bildirim

Discord artık daha fazla kişiselleştirilebilir

Yeni eklenen özleliklerle birlikte artık profilinize kapak fotoğrafı ve hakkımda kısımlarını ekleyebilirsiniz. Ayrıca Discord, yeni büyük hareketli emojileri olan çıkartmaları da duyurdu.
Discord artık daha fazla kişiselleştirilebilir Tam Boyutta Gör


Oyunseverlerin sıklıkla kullandığı mesajlaşma uygulaması Discord, Mayıs ayında yenilenme sürecine gireceğinin duyurusunu yapmıştı. Bu duyuru neticesinde önce uygulamanın logosu değişmiş, hemen ardından da temada ufak değişiklikler yapılmıştı.

Bu değişikliklerin yanı sıra Discord kullanıcılarının profillerini özelleştirebilmesi için de yenilikler gelmeye başladı. Geçtiğimiz hafta, kullanıcılar profil düzenleme sekmesinde 'Hakkımda' bölmesinde kendilerini tanıtmaya imkân buldu. Eğer bir Nitro abonesiyseniz ayrıca, Discord profilinizin üst bölmesine kapak fotoğrafı yerleştirmenize de izin veriyor. Kapak fotoğrafı için GIF formatının da desteklediğini eklemek gerekiyor.

Hareketli çıkartmalar herkesin kullanımına açıldı

Mesajlaşma uygulaması bir yandan kullanıcı deneyimlerini iyileştirmeye yönelik yeniliklerine de devam ediyor. Bugün gelen güncellemeyle birlikte Discord'un çıkartma olarak adlandırdığı büyük hareketli emojileri de kanallarda kullanabilirsiniz. Çıkartmalar özelliğinin testleri Ekim ayından beri sürüyordu. Eğer Discord sunucunuz en az 1. seviyedeyse, kendi oluşturduğunuz çıkartmaları da sunucunuza yükleyebilirsiniz.

Yeni özelliğin kullanıcılar tarafından benimsenmesi için Discord, kendi yapımı 300 çıkartmayı kullanıcıların beğenisine sundu. Çıkartmalar özelliği de tıpkı kapak fotoğrafı özelliği gibi yalnızca Nitro abonelerine özel olarak kullanıma sunuldu fakat Nitro abonesi olmayan kullanıcılar toplulukların oluşturacağı çıkartmaları yalnızca o sunucu içerisinde kullanabilecek.

Discord artık daha fazla kişiselleştirilebilir Tam Boyutta Gör
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim